Paramore <33
3 posters
Страница 1 от 1
Paramore <33
Paramore са американска поп-пънк група,сформирана в Франклин/Щатите/ през 2003 година.Същояща се от вокалистка Хейли Уилиамс,китаристите Джош Фаро,Джереми Дейвис и Тайлър Йорк,както и барабанистът Зак Фаро.
Групата реализира своя дебютен албум,наречен "All we know is falling"
през 2005 и вторият им албум през 2007,познат като "Riot!",който е златен в Обединеното кралство и Ирландия.
През 2002,на 13 години Хейли Уилиамс се мести от родното си място /Меридън/Мисисипи/ в Франклин/Съединени Американски Щати/,където среща братята Фаро.Малко след пристигането си започва да взима уроци по вокал с Брет Манинг.
*Факти:
-Първата песен,която са написали заедно се казва "Conspiracy".Първият им сингъл е "Pressure".
-Джош и Хейли пишат текстовете на песните им."Number one","Just like me","Another day","Hello,Hello","Adore" са песни,написани от Хейли."Breathe" е песен на Джош.
-"Oh,star","This circle","Decoy","Temporary","Rewind","Stuck on you","Sunday,bloody sunday","My hero",Love is not a competition" са кавъри и не са включени в нито един техен албум.
-Джош и Зак са братя.Имат още двама братя - Нейт и Джонатан, и една сестра,на име Изабел.
*Членовете на групата във възходящ ред:
-Taylor Benjamin York;роден 17 Декември,1990
-Zachary Wayne Farro; роден Юни 4, 1990
-Hayley Nichole Williams; родена Декември 27, 1988
-Joshua Neil Farro;роден Септември 29, 1987
-Jeremy Clayton Davis;роден Февруари 8, 1985
Източник: http://paramoremusic.hit.bg/bio.html
Re: Paramore <33
Също много ги обичам.Една от любимите ми Пънк групи... ^^
Песните които най-много обичам са:Decode,All We Know,Pressure,Emergency...обожавам всичките им песни,но тези... (inlove)
Песните които най-много обичам са:Decode,All We Know,Pressure,Emergency...обожавам всичките им песни,но тези... (inlove)
Емет Кълън- Брой мнения : 2
Registration date : 06.02.2009
Една от любимите ми песнички.Реших да я споделя тук и да чуя вашето мнение за нея ^^
Много яка песен и превода 'и е един път
Марджи Лаутнър- Мисис Лаутнър
-
Брой мнения : 57
Registration date : 25.01.2009
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|